Gratis verzenden vanaf € 75

Hulp via WhatsApp

Echte BBQ experts

Retour binnen 30 dagen

Bestellen

Veelgestelde vragen

Plaats je producten in je digitale winkelmandje via de grote groene knop. Als je de bestelling plaatst met je Grills en chill-account gaat dit nog sneller omdat we je al kennen.

Dit regel je zelf met je Grills en chill account. Je kan je bestelling alleen annuleren als je bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft. Is je bestelling al verzonden? Dan kan je ‘m weigeren aan de deur.

Wij adviseren je graag! Het makkelijkste kun je ons bereiken via:

Whatsapp: 06 38 10 72 27
Wij streven ernaar om via whatsapp binnen 4 uur te reageren (van maandag t/m zaterdag).

E-mailadres: info@grillsenchill.nl
Wij streven ernaar om via de e-mail binnen 12 uur te reageren (van maandag t/m zaterdag).

Er is geen geen minimum bestelbedrag. Voor bestellingen binnen Nederland berekenen wij een bijdrage van € 7,95 voor de verzendkosten voor een bestelling tot 23 kilogram. Alle orders vanaf €75,- worden gratis verzonden m.u.v. pakketten zwaarder dan 23 kilo.

Grills en Chill stuurt altijd een bevestiging en factuur van je order (check ook altijd even je spambox). Geen bevestiging ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het is altijd mogelijk om een bestelling te annuleren, tenzij een bestelling maatwerk bevat of speciaal voor u besteld wordt. 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of maak gebruik van de knop ‘annuleren’ bij de gemaakte bestelling. Deze is terug te vinden in uw account, onder het kopje ‘bestellingen’.

Gratis verzenden vanaf € 75

Hulp via WhatsApp

Echte BBQ experts

Retour binnen 30 dagen