Gratis verzenden vanaf € 75

Hulp via WhatsApp

Echte BBQ experts

Retour binnen 30 dagen

Over Grills en Chill

Wie is Grills & Chill

Ik ben Martijn Elshoff, een geboren en getogen Twentenaar, rasechte tukker en bovenal Bourgondiër. Ik woon samen met mijn vriendin Meike en dochtertje Suus in het mooie Deurningen.

Een gezelligheidsman, die de waarde van een goed stuk vlees of vis in weet te schatten. Een goed stuk vlees of vis is zoveel meer waard als het goed bereid wordt. Dit begint natuurlijk bij het materiaal dat je gebruikt, maar ook bij de rubs (kruiden), de kolen, het hout en natuurlijk de sausen die je op tafel zet.

Hobby

Ik was vooral altijd hobbymatig bezig met BBQ’en. Sinds een jaar of 10 experimenteer ik samen met vrienden en buren met diverse producten. Totdat ik in 2019, door een lichamelijk ongemak, mijn huidige beroep tijdelijk niet kon uitoefenen. In die tijd heb ik me, door veel te lezen, te experimenten en uit te zoeken, ontwikkeld tot een heuse grillmaster, ook wel pitmaster genoemd in het BBQ circuit. Ik ben een enthousiaste persoonlijkheid die zich graag onder de mensen bevindt. Ik heb er ontzettend veel plezier aan om deze kennis en vooral passie te delen met andere mensen. Maar ook om mensen te laten proeven en ervaren. En hen op deze manier ook te besmetten met deze geweldige hobby. Ik merkte dat ik er niet snel over uitgepraat raakte en mensen me steeds vaker naar advies gingen vragen. En zo is begin 2022 Grills & Chill geboren. Een webshop met een persoonlijk tintje.

Ik wens jullie ontzettend veel BBQ plezier en hoop dat ik daar middels deze website en de workshops (omeunig) aan bij draag! Heb je tips voor mij? Dan hoor ik ze ook graag. Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat het me weten. Ik werk graag samen met diverse partners om de mooiste ideeën te kunnen realiseren en dit dan weer vol enthousiasme op bühne te brengen.

Gratis verzenden vanaf € 75

Hulp via WhatsApp

Echte BBQ experts

Retour binnen 30 dagen